Farabi Değişim Programı Başvuru Duyurusu

29 Şubat 2016

Farabi Değişim Programı Başvuru Duyurusu

Sakarya Üniversitesi Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan ' Farabi Değişim Programı' ile ilgili olarak bir duyuru yayımlandı.

2016 – 2017 Akademik Yılı için Farabi Değişim Programı başvuruları 29 Şubat 2016 tarihinde başlayacak; 15 Mart 2016 günü saat 23:59’ da sona erecektir.

01 Eylül 2016 – 30 Ağustos 2017 tarih aralığını kapsayan faaliyet dönemimize başvurularınızı  online olarak www.farabi.sakarya.edu.tr adresinde yer alan “Başvuru ve Onay Alanı”  üzerinden ancak SABIS Kullanıcı adı ve Şifrelerinizi kullanarak gerçekleştirebilirsiniz. Başvurular sonrasında önlisans/lisans öğrencileri için 2,00/4,00; yükseklisans/doktora öğrencileri için 2,50/4,00 üzerinden genel akademik not ortalamasına sahip olan öğrencilerimizin başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.Üniversitemiz tüm tam zamanlı öğrencilerine Türkiye de yer alan farklı üniversitelerde öğrenim görme fırsatı veren Farabi Değişim Programı, başvuru ve seçim süreçleri ile ilgili detaylı bilgiye  www.farabi.sakarya.edu.tr  adresinden ulaşabilir; hafta içi mesai saatlerinde Dış İlişkiler Şube Müdürlüğünü ziyaret edebilir; her türlü soru ve sorunlarınız için farabi@sakarya.edu.tr adresine e posta iletebilirsiniz.2016 – 2017 Akademik yılı başvuruları için düzenlenecek bilgilendirme toplantısına katılmanız sizlerin daha sağlıklı başvuru yapmanızı sağlayacağını unutmayın.

Bilgilendirme Toplantısı

1. TOPLANTI : 11 MART 2016 (Cuma)

YER     : KONGRE MERKEZİ SALON 2

SAAT   : 10:00 – 12:00