40. Yıl Mezuniyet Toplantısı

30 Ekim 2014

0

40. Yıl Mezuniyet Toplantısı

Üniversitemizin Değerli Öğretim Üyeleri,

Sakarya Üniversitesi’nin temelini oluşturan Sakarya Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi (SDMMA) ilk mezunlarını İnşaat ve Makine Mühendisi olarak 1974 yılında vermişti. 40 yıldan beri çeşitli branşlarda mezun vererek ülke kalkınmasına katkıda bulunan Üniversitemiz, 2014 yılında ilk mezunlarının 40. yılını kutlayacak.

İnşaat ve Makine Mühendisi olarak ülkemizin çeşitli yerlerinde, çeşitli görevler yapan ilk mezunlarımızdan 70'in üzerindeki kişiye ulaşılmış ve kendileri Üniversitemize davet edilmiştir. Ayrıca o dönemde SDMMA'da görev yapan öğretim elemanlarından kendisine ulaşılan bazı hocalarımız da davet edilmişlerdir.

31 Ekim Cuma günü saat 14:00'da Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Salon 1'de Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Elmas'ın da katılımıyla 40. Yıl Mezuniyet Toplantısı yapılacaktır. Rektörümüz Prof.Dr. Muzaffer Elmas tarafından ilk mezunlara 40. Yıl Mezuniyet Plaketi verilecektir.

Bu sene ilki düzenlenecek olan 40. Yıl Mezuniyet Toplantısı'na katılmanız, genç akademisyenleri de birlikte getirmeniz ve öğrencilerinizin katılımını da teşvik etmenizin Üniversitemiz Kurumsal Kimliğinin gelişmesi, aidiyet duygusunun pekişmesi ve öğrencilerimizin mesleki motivasyonun sağlanması açısından önemli olduğunu düşünüyoruz

(İlk mezunların asistanlarından)
Prof. Adil ALTUNDAL
Mühendislik Fakültesi
İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı